Altijd herkenbaar in het fietsenrek

Met een zadelhoes van BikeCap

Feest in de regen

Met een regenhoed van BikeCap

Spring maar achterop!

Met een fietskussen van BikeCap

Alles altijd veilig en droog vervoerd

Met een krathoes van BikeCap

Feest in de regen!

Met de regenhoedjes van BikeCap

Nooit meer koude handen

Met de handwarmers van BikeCap

Kijk, daar word ik nu blij van; een zadelhoesje dat blijft zitten!

Arnold de Groot

Kijk, daar word ik nu blij van; een zadelhoesje dat blijft zitten!

Arnold de Groot

Kijk, daar word ik nu blij van; een zadelhoesje dat blijft zitten!

Arnold de Groot

BikeCap’s zadelhoezen: van hier tot Tokio

Onze zadelhoezen geven dagelijks duizenden fietsen op de meest grauwe dagen toch een kleurrijke rand. Het typische Dutch design van BikeCap varieert van Delfts Blauw tot de meest exotische prints, altijd met dat herkenbare oranje label. De Nederlandse fietscultuur is tot ver over de landsgrenzen bekend. Wist je dat ze zelfs in Tokio met onze hoezen rond fietsen? En daar zijn wij als oer-Hollands merk toch wel trots op!

Naast fietszadeldekjes heeft BikeCap verschillende accessoires waarmee je je fiets helemaal kunt matchen met je eigen stijl. Fietskrathoezen, handwarmers, kussens, fietstassen en zelfs regenhoedjes in meer dan 30 dessins. ‘Fashionable Biking’ voor iedereen!

Trendy hoezen, fijne service

Laat je inspireren door de gedetailleerde prints en kies de perfecte zadelhoes uit onze uitgebreide collectie. Onze fietshoesjes zijn daarbij voorzien van een anti diefstal lint. Bestel je op werkdagen voor 17.00 uur, dan ligt jouw bestelling morgen op de deurmat. Heb je vragen of kun je niet kiezen? Geen probleem! Ons klantenservice team staat iedere werkdag klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Het gemak van online gecombineerd met de warme service die je alleen nog bij een speciaalzaak lijkt te vinden. En dat voor een vriendelijk prijsje; we blijven toch Nederlanders.